PERS

Nieuws en informatie over autostoelen voor kinderen en wandelwagens van RECARO Kids, samen met officiële persberichten, zijn hier beschikbaar.

Pers contact
RECARO Kids s.r.l.
Tel : +39 (0) 245467-740
info@recaro-kids.com

German Design Award 2021 voor Tian Elite en Celona

RECARO Kids is één van de winnaars van de German Design Award 2021. Deze prijs stelt internationale normen als het gaat om de meest innovatieve ontwerpontwikkelingen en concurrentievermogen op de wereldmarkt.
De autostoel Tian Elite en de wandelwagen Celona hebben gewonnen in de onderscheiding "Uitstekend productontwerp" - categorie "Baby- en kinderopvang". Beide producten, het universele en lichtgewicht kinderzitje groep 1/2/3 en de comfortabele kinderwagen als onderdeel van een vrij configureerbaar modulair systeem, zijn net op de markt gekomen.

 

Vanaf Novembre 2020, zullen de Tian Elite en Celona worden getoond in de online galerij van de German Design Award
https://www.german-design-award.com/en/the-winners.html

 

Vind hier het complete persberich.

Meer weten

Plus X Award "Beste Product" voor Avan & Kio en "Beste Merk" voor RECARO Kids

Plus X Award benadrukt en communiceert buitengewone prestaties. Naast de zeven goedkeuringslabels eren ze ook regelmatig de meest succesvolle merken en de beste van de beste producten met een speciale prijs. Dit jaar werden zowel de baby-autostoel Avan als de reboarder Kio in hun categorie bekroond als "Beste Product van het Jaar 2020". Bovendien waardeert Plus X Award verdiende merken in het algemeen en bekroonde RECARO Kids als "Beste merk van het jaar 2020" in de categorie "kinderzitjes".

Meer informatie is beschikbaar via de volgende links:
https://plusxaward.de/en/portfolio/recaro-kids-avan/
https://plusxaward.de/en/portfolio/recaro-kids-kio/
https://plusxaward.de/beste-marke-des-jahres/


Vind hier het complete persberich.

Meer weten

RECARO Sadena wint de Red Dot Award 2020!

RECARO Kids is winnaar van de gerenommeerde Red Dot Award 2020 met zijn wandelwagen Sadena in de categorie "Baby's en kinderen".

De Red Dot is de prijs voor hoge designkwaliteit. De internationale jury kent dit gewilde kwaliteitszegel alleen toe aan producten met een voortreffelijk design.

Meer details op www.red-dot.org.

 

Vind hier het complete persberich.

Meer weten

RECARO Avan and Kio winnen de Plus X Award 2020!

RECARO Kids is bekroond met de Plus X Award 2020, de innovatieprijs voor merkkwaliteit. De winnende producten, de Avan baby-autostoel en de achterwaarts gerichte autostoel Kio, werden beide onderscheiden in de categorieën hoge kwaliteit, vormgeving, gebruiksgemak en functionaliteit.
De Plus X Award is 's werelds grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle. Met de award worden jaarlijks de beste merken ter wereld onderscheiden voor de vooruitstrevende kwaliteit en innovatie van hun producten.

Meer informatie is beschikbaar via de volgende links:
https://plusxaward.de/en/portfolio/recaro-kids-avan/
https://plusxaward.de/en/portfolio/recaro-kids-kio/

 

Vind hier het complete persberich.

Meer weten