PERS

Nieuws en informatie over autostoelen voor kinderen en wandelwagens van RECARO Kids, samen met officiële persberichten, zijn hier beschikbaar.

Pers contact
RECARO Kids s.r.l.
Tel : +39 02 4546 7740
info@recaro-kids.com

RECARO modulair systeem (Avan + Kio + Avan/Kio Basis) Stiftung Warentest/ ADAC op autostoelen 05/2022

Grandate (Italië)/ Bayreuth (Duitsland), 18.05.2022 - RECARO Kids heeft opnieuw goede resultaten behaald in de belangrijkste Europese kinderautostoelentest uitgevoerd door Stiftung Warentest en ADAC. Het RECARO Kids modulaire systeem werd getest. In de test werd de Avan autostoel getest in combinatie met de veiligheidsgordel van de auto en, zoals de Kio autostoel, ook in combinatie met de Avan/Kio Isofix base. Alle drie combinaties werden als "goed" beoordeeld voor het veilig reizen van kinderen – vanaf de geboorte tot vier jaar.


Vind hier het complete persbericht.

Meer weten

RECARO AUTOSTOEL TIAN WINT DE IF DESIGN AWARD 2021!

Grandate (Italië) / Bayreuth (Duitsland), 10.05.2021 - RECARO Kids is één van de winnaars van dit jaar’s iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs. Het winnende product, Tian, won in de discipline Product, in de categorie Baby's/Kinderen. De iF DESIGN AWARD wordt elk jaar uitgereikt door de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld, iF International Forum Design GmbH, gevestigd in Hannover.


Vind hier het complete persbericht.

Meer weten

RECARO Salia Series in de Duitse Stiftung Warentest / ADAC kinderautostoelentest 10/2020

Grandate (Italië) / Bayreuth (Duitsland), 23.10.2020 - RECARO Kids heeft opnieuw met goede resultaten gepresteerd in de huidige en belangrijkste Europese kinderautostoelentest uitgevoerd door Stiftung Warentest en ADAC. Twee RECARO Kids kinderautostoeltjes werden bekroond: Salia met een "GOED" en een totaalscore van 2,3 en Salia Elite met een totaalscore van 2,7. Beide “reboarders” overtuigden in goede zijdelingse en zelfs uitstekende frontale crashprestaties in de achterwaarts gerichte installatie. Naast de positieve beoordeling van de 360 graden rotatie voor een gemakkelijkere instap, werden ook het ruimteaanbod voor de kinderen en de vulling positief beoordeeld in de test.

Vind hier het complete persbericht.

Meer weten

German Design Award 2021 voor Tian Elite en Celona

RECARO Kids is één van de winnaars van de German Design Award 2021. Deze prijs stelt internationale normen als het gaat om de meest innovatieve ontwerpontwikkelingen en concurrentievermogen op de wereldmarkt.
De autostoel Tian Elite en de wandelwagen Celona hebben gewonnen in de onderscheiding "Uitstekend productontwerp" - categorie "Baby- en kinderopvang". Beide producten, het universele en lichtgewicht kinderzitje groep 1/2/3 en de comfortabele kinderwagen als onderdeel van een vrij configureerbaar modulair systeem, zijn net op de markt gekomen.

 

Vanaf Novembre 2020, zullen de Tian Elite en Celona worden getoond in de online galerij van de German Design Award
https://www.german-design-award.com/en/the-winners.html

 

Vind hier het complete persbericht.

Meer weten

Plus X Award "Beste Product" voor Avan & Kio en "Beste Merk" voor RECARO Kids

Plus X Award benadrukt en communiceert buitengewone prestaties. Naast de zeven goedkeuringslabels eren ze ook regelmatig de meest succesvolle merken en de beste van de beste producten met een speciale prijs. Dit jaar werden zowel de baby-autostoel Avan als de reboarder Kio in hun categorie bekroond als "Beste Product van het Jaar 2020". Bovendien waardeert Plus X Award verdiende merken in het algemeen en bekroonde RECARO Kids als "Beste merk van het jaar 2020" in de categorie "kinderzitjes".

Meer informatie is beschikbaar via de volgende links:
https://plusxaward.de/en/portfolio/recaro-kids-avan/
https://plusxaward.de/en/portfolio/recaro-kids-kio/
https://plusxaward.de/beste-marke-des-jahres/


Vind hier het complete persberich.

Meer weten
  • Pagina 1 van 2

    • 1
    • 2