RECARO Kids

VEILIG. EENVOUDIG. OVERTUIGEND.

RECARO is terug met RECARO Kids

Artsana bezit de exclusieve licentie voor de ontwikkeling, productie en distributie van baby autostoelen en wandelwagens van het merk RECARO dat met doeltreffende synergie beheerd zal worden door de stichting van twee toegewijde RECARO Kids’ bedrijven : het nieuwe RECARO Kids GmbH, opgericht in Duitsland, dat de ontwikkeling van innovatieve premium producten zal verderzetten, en het nieuwe RECARO Kids srl, gelegen in Italïe, dat verantwoordelijk zal zijn voor alle logistieke en commerciële partnerships en processen, met als doel de sterke merkpositionering te verbeteren en een uitstekende klantgerichtheid te verzekeren.

RECARO Kids vertegenwoordigt het samenbrengen van twee belangrijke realiteiten, Artsana en RECARO, die vele waarden zoals innovatie, kwaliteit en veiligheid delen. Deze waarden zijn doorheen de jaren nagevolgd met vastberadenheid en vooral, met passie.

RECARO Kids zal het bestaande product portfolio en zijn know-how van RECARO KinderVeiligheid behouden, en het zal de huidige premium positionering op de markt en de hoge aandacht voor zijn klanten garanderen. RECARO Kids, dat in feite als enige bedrijf verantwoordelijk is voor de verkoop van premium RECARO babyartikelen en het beheer van het volledige proces na verkoop, wil zijn verdelers en klanten een 360-graden ondersteuning bij verkoop en na verkoop aanbieden.

In 2019 heeft Artsana, met RECARO Kids, de doelstelling om nieuwe producten te ontwikkelen in lijn met de RECARO merkfilosofie en de doelstelling om zijn sterke aanwezigheid in de markt te verhogen. Ons bedrijf zal dit combineren met een netwerk van geselecteerde verdelers, gekenmerkt door een grote affiniteit voor hun klanten, die ze voortdurend ondersteunen.

“Ik ben fier om een premium merk als RECARO aan ons portfolio toe te voegen. We zullen het waarde geven, door zijn sterke en typerende eigenschappen te combineren met het innovatievermogen dat de ontwikkeling van Artsana producten altijd kenmerkt.”

Claudio De Conto, CEO van Artsana Group & RECARO Kids srl

RECARO design filosofie

De ideale steun. Een propere look. Het maximum aan veiligheid. RECARO combineert functionaliteit met ergonomie en esthetiek om de volgende generatie vernuftig ontwikkelde oplossingen te creëren. Met autostoelen en wandelwagens voor kinderen. En voor ouders die ontspannen willen blijven als ze op uitstap gaan.

RECARO ontwikkelt oplossingen die de nieuwe standaard zetten op gebied van veiligheid, comfort en design. Ademend materiaal verzekert een plezant klimaat in de autostoel. Het hoofd en de wervelkolom zijn optimaal beschermd dankzij de hogekwaliteits-rugsteun en onze kenmerkende “Advanced Side Protection”-technologie.

We ontsteken enthousiasme met praktische details die het alledaagse leven voor ouders gemakkelijker maken.

De Zero.1 bijvoorbeeld, kan 360 graden gedraaid worden, zodat jouw rug niet geforceerd wordt wanneer je je kindje in of uit de wagen neemt. En de Zero.1 Elite is ’s werelds eerste oplossing om een uitneembare autostoel voor pasgeborenen, te integreren in een draaibare autostoel.

Onze modellen die met de kinderen meegroeien zijn uitermate populair omdat hun uitgedachte bouw ervoor zorgt dat ze gedurende lange tijd kunnen gebruikt worden. De zitjes in hoog-technologisch schuim van de autosector verzekeren bijkomend een perfecte, kind-geöriënteerde ergonomie.

Onze productkenmerken overtuigen niet enkel onze klanten, maar winnen ook vaak de internationale ontwerpprijzen voor juries.

Met de Duitse Design Award en de iF Design Award, won RECARO prestigieuze internationale prijzen binnen de industrie. Op de Duitse Design Award 2017, verdiende RECARO twee prijzen in de categorie “Juvenile Business”. Zowel de Zero.1 autostoel als de Citylife wandelwagen overtuigden de jury met hun functionaliteit en zuivere, dynamische esthetiek.

Wij introduceren continu nieuwe ideeën en innovaties. Tenslotte zijn wij bezig met de veiligheid van uw kindje. RECARO Kids – Beslist de beste keuze.