RECARO Kids

VEILIG. EENVOUDIG. OVERTUIGEND.

RECARO is terug met RECARO Kids

Artsana bezit de exclusieve licentie voor de ontwikkeling, productie en distributie van baby autostoelen en wandelwagens van het merk RECARO dat met doeltreffende synergie beheerd zal worden door de stichting van twee toegewijde RECARO Kids’ bedrijven : het nieuwe RECARO Kids GmbH, opgericht in Duitsland, dat de ontwikkeling van innovatieve premium producten zal verderzetten, en het nieuwe RECARO Kids srl, gelegen in Italïe, dat verantwoordelijk zal zijn voor alle logistieke en commerciële partnerships en processen, met als doel de sterke merkpositionering te verbeteren en een uitstekende klantgerichtheid te verzekeren.

RECARO Kids vertegenwoordigt het samenbrengen van twee belangrijke realiteiten, Artsana en RECARO, die vele waarden zoals innovatie, kwaliteit en veiligheid delen. Deze waarden zijn doorheen de jaren nagevolgd met vastberadenheid en vooral, met passie.

RECARO Kids zal het bestaande product portfolio en zijn know-how van RECARO KinderVeiligheid behouden, en het zal de huidige premium positionering op de markt en de hoge aandacht voor zijn klanten garanderen. RECARO Kids, dat in feite als enige bedrijf verantwoordelijk is voor de verkoop van premium RECARO babyartikelen en het beheer van het volledige proces na verkoop, wil zijn verdelers en klanten een 360-graden ondersteuning bij verkoop en na verkoop aanbieden.

In 2019 heeft Artsana, met RECARO Kids, de doelstelling om nieuwe producten te ontwikkelen in lijn met de RECARO merkfilosofie en de doelstelling om zijn sterke aanwezigheid in de markt te verhogen. Ons bedrijf zal dit combineren met een netwerk van geselecteerde verdelers, gekenmerkt door een grote affiniteit voor hun klanten, die ze voortdurend ondersteunen.

“Ik ben fier om een premium merk als RECARO aan ons portfolio toe te voegen. We zullen het waarde geven, door zijn sterke en typerende eigenschappen te combineren met het innovatievermogen dat de ontwikkeling van Artsana producten altijd kenmerkt.”

Claudio De Conto, CEO van Artsana Group & RECARO Kids srl

Pers

Nieuws en informatie over autostoelen voor kinderen en wandelwagens van RECARO Kids, samen met officiële persberichten, zijn hier beschikbaar.

Meer weten

Jobs & Carrière

We zijn steeds op zoek naar creatieve teamplayers die samen met ons een nieuw hoofdstuk willen schrijven in de geschiedenis van RECARO.

Meer weten