MAKO ELITE

De ontspannende lijfwacht

Mako Elite
100 - 150 cm | ongeveer 3,5 - 12 jaar

Mako Elite

Zelfs als je kindje groeit, blijft de wens voor maximale veiligheid bestaan. Met de autostoel Mako Elite, is jouw kindje vanaf 3,5 jaar tot ongeveer 12 jaar, veilig en beschermd tijdens elke verplaatsing. Een verluchtingssysteem in de buitenwand van de autostoel garandeert een optimale luchtcirculatie. Het geïntegreerde geluidssysteem biedt de beste ontspanning aan de jonge reizigers. Op weg naar de voetbaltraining of voor een wandeling met mama of papa in de stad, elke rit wordt kinderspel.

Alle eigenschappen

Check compatibiliteit met je wagen

Zoek een verkooppunt

i-Size

Met i-Size respecteert de autostoel de meest recente en meest strikte veiligheidsnormen overeenkomstig de UN R129 wetgeving. Deze hoge vereisten op gebied van bescherming tegen zijdelingse impact werden niet enkel gerespecteerd maar zelfs overtroffen. Ouders genieten van een eenvoudige en veilige installatie dankzij de ISOFIX connectoren. De autostoel is compatibel met alle autostoelen met een i-Size logo en bijna alle andere autostoelen voorzien van ISOFIX connectoren. De kinderen reizen in alle veiligheid en de ouders genieten van een totale flexibiliteit.

Geluidssysteem

Een in de autostoel geïntegreerde luidspreker ter hoogte van het hoofd, een audioverbinding en een speciaal insteekzakje, zorgen ervoor dat de kleine reiziger kan genieten van het beste entertainment, zonder dat papa en mama verplicht zijn om vooraan mee te luisteren naar zijn favoriete muziek. Op die manier kunnen kinderen naar achteren leunen om zich te ontspannen, terwijl hun hoofd beschermd is door de hoofdsteun.

Verluchtingssysteem

Een beetje verse lucht en iedereen is tevreden. Om die reden verzekert het verluchtingssysteem een continue luchtcirculatie. Zo is het niveau van comfort en welzijn optimaal. Of ze nu op een korte uitstap gaan of ze vertrekken met de ganse familie op zomervakantie, de kleine ontdekkers blijven altijd goedgemutst. Hoe lang de rit ook duurt.

Uitklapbare zijdelingse bescherming
(Advanced Side Protection – ASP)

De afneembare bescherming kan snel en gemakkelijk vastgemaakt worden aan de autostoel. Bij zijdelingse aanrijding, verminderen de schokdempers de kracht van de impact die het kindje ondergaat, voor een maximale beschermimg. Daarom bevelen we aan om altijd de zijdelingse beschermvleugels te installeren aan de kant van deur van de wagen, om zo de best mogelijke beschermig te garanderen.

In de hoogte verstelbare hoofdsteun

Een ergonomische houding is essentieel voor kinderen naarmate ze groeien. De in de hoogte verstelbare rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun zorgt voor een optimaal zitcomfort, het steunt een gezonde houding en dankzij de geoptimaliseerde gordelgeleiders, versterkt het de veiligheid tijdens elk traject.

Verstevigde zijdelingse beschermstukken

Gewatteerde zijdelingse beschermingen ter hoogte van de schouders, die zich automatisch aan de grootte van het kindje aanpassen. De kleine avonturiers zijn nog veiliger en zitten nog beter in de autostoel. En dit is niet alles : deze beschermstukken evolueren mee met het kindje dankzij de verstelbare rugleuning – tot 12 jaar of 150 cm.

Veiligheidsuitrusting

 • Comfort van het zitje :
  Past zich perfect aan de lichaamsvorm van je kindje aan en voorziet het hoogste niveau van comfort
 • Uitrekbare beensteun :
  Aanpasbaar aan de grootte van je kindje voor comfort en een optimale steun
 • Aanpasbare rugleuning :
  De rugleuning volgt de omtrek van het zitje van uw voertuig
 • ISOFIX connectoren :
  Snelle en veilige plaatsing en optimale stabiliteit van de autostoel in de wagen

Kleuren

Select Night Black

Select Teal Green

Select Pacific Blue

Select Garnet Red

Prime Mat Black

Prime Silent Grey

Prime Sky Blue

Prime Pale Rose

Kleuren van de afbeeldingen zijn niet bindend.

Is de Mako Elite compatibel met mijn voertuig?

Gelieve steeds de handleiding van je auto na te kijken voor mogelijke opmerkingen/gebruiksaanwijzingen/beperkingen van de fabrikant met betrekking tot het gebruik van autostoelen in jouw wagen!

Jammer, deze autostoel is niet geschikt voor jouw voertuig.

Redenen waarom de autostoel niet geschikt is, kunnen zijn :

 • Beperkte ruimte voor de autostoel.
 • 3-punts gordel is te kort.
 • Na bevestiging aan de Isofix connectoren van de auto, bedekt de autostoel de gesp van de gordel : een veilige bevestiging met de 3-puntsgordel is niet meer gegarandeerd (Groep I/II/III).
 • De hoofdsteun van de wagen is niet afneembaar en voorkomt dat de autostoel correct geïnstalleerd wordt.
 • De opbergruimte in het voetencompartiment maakt installatie met de Isofix basis (Groep 0+/I) onmogelijk.
1
2
3
4
5
6
7