MAKO ELITE 2

De vermakelijke held.

Mako Elite 2
100 - 150 cm | ongeveer 3,5 - 12 jaar

Mako Elite 2

Met het bekroonde kinderzitje Mako Elite 2 wordt de behoefte van ouders aan veiligheid voor hun kinderen op elke reis bevredigd.
De opvolger van de Mako Elite beschermt jonge reizigers van ongeveer 3,5 tot 12 jaar en overtuigt door zijn bredere hoofdsteun en extra ligpositie voor meer comfort. Dankzij het geoptimaliseerde ISOFIX-systeem met stevige connectoren is een eenvoudige installatie in verschillende voertuigen gegarandeerd. Uitgerust met een geïntegreerd Sound System biedt het kinderzitje het beste vermaak en moedigt het het kind aan om het hoofd in het beschermende hoofdgedeelte te houden.

Alle eigenschappen

Check compatibiliteit met je wagen

Zoek een verkooppunt

i-Size

Met i-size, voldoet de autostoel aan de strenge veiligheidsnormen in overeenstemming met UN R129. Aan deze hoge eisen op vlak van bescherming tegen zijdelingse impact wordt niet voldaan, ze worden overtroffen. Ouders genieten van een eenvoudige en veilige installatie dankzij de ISOFIX-connectoren. De autostoel is compatibel met alle autostoelen met een i-Size-logo en bijna alle andere stoelen met ISOFIX-connectoren. Kinderen reizen veilig en ouders genieten van een volledige flexibiliteit.

Geluidssysteem

Een in de autostoel geïntegreerde luidspreker ter hoogte van het hoofd, een audioverbinding en een speciaal insteekzakje, zorgen ervoor dat de kleine reiziger kan genieten van het beste entertainment, zonder dat papa en mama verplicht zijn om vooraan mee te luisteren naar zijn favoriete muziek. Op die manier kunnen kinderen naar achteren leunen om zich te ontspannen, terwijl hun hoofd beschermd is door de hoofdsteun.

Verluchtingssysteem

Frisse lucht houdt iedereen tevreden. Openingen in de buitenschaal en mesh inzetstukken in de bekleding van de stoel zorgen voor een voortdurende luchtcirculatie. Een hoger niveau van comfort en welzijn is onmogelijk. Of het nu is tijdens een korte rit naar oma of op reis met het hele gezin in de zomer, de kleine ontdekkingsreizigers blijven in een opperbest humeur. Ongeacht hoe lang de rit duurt.

Uitklapbare zijdelingse bescherming
(Advanced Side Protection – ASP)

De afneembare bescherming kan snel en gemakkelijk vastgemaakt worden aan de autostoel. Bij zijdelingse aanrijding, verminderen de schokdempers de kracht van de impact die het kindje ondergaat, voor een maximale beschermimg. Daarom bevelen we aan om altijd de zijdelingse beschermvleugels te installeren aan de kant van deur van de wagen, om zo de best mogelijke beschermig te garanderen.

In de hoogte verstelbare hoofdsteun

Een ergonomische houding is essentieel voor kinderen naarmate ze groeien. De in de hoogte verstelbare rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun zorgt voor een optimaal zitcomfort, het steunt een gezonde houding en dankzij de geoptimaliseerde gordelgeleiders, versterkt het de veiligheid tijdens elk traject.

Smart Protection Wings

Gewatteerde zijdelingse beschermingen ter hoogte van de schouders, die zich automatisch aan de grootte van het kindje aanpassen. De kleine avonturiers zijn nog veiliger en zitten nog beter in de autostoel. En dit is niet alles : deze beschermstukken evolueren mee met het kindje dankzij de verstelbare rugleuning – tot 12 jaar of 150 cm.

Veiligheidsuitrusting

 • Comfort van het zitje :
  Past zich perfect aan de lichaamsvorm van je kindje aan en voorziet het hoogste niveau van comfort
 • Uitrekbare beensteun :
  Aanpasbaar aan de grootte van je kindje voor comfort en een optimale steun
 • Aanpasbare rugleuning :
  De rugleuning volgt de omtrek van het zitje van uw voertuig
 • ISOFIX connectoren :
  Snelle en veilige plaatsing en optimale stabiliteit van de autostoel in de wagen
 • Rustpositie:
  Ontspannen zitpositie dankzij de verstelbare zithoek

Kleuren

Select Night Black

Select Teal Green

Select Sweet Curry

Select Garnet Red

Prime Mat Black

Prime Silent Grey

Prime Frozen Blue

Prime Pale Rose

Carbon Grey

Fibre Black

Iron Red

Mineral Green

Steel Blue

Kleuren van de afbeeldingen zijn niet bindend.


TECHNISCHE GEGEVENS

Standaard :

 • Autostoel in de categorie UN R129/02 "i-Size" voor kinderen tussen 100 en135 cm hoog
 • Autostoel in de categorie UN R129/02 "voertuig specifiek" voor kinderen tussen 135 en 150 cm hoog

Afmetingen buitenkant (B/D/H) :

 • 44 / 47 - 53 / 60.5 - 80.5 cm

Gewicht :

 • 7.5 kg

 

Verdere details m.b.t. maten vind je in onze huidige RECARO Catalogus.

Downloads & Handleidingen

Is de Mako Elite 2 compatibel met mijn voertuig?

Gelieve steeds de handleiding van je auto na te kijken voor mogelijke opmerkingen/gebruiksaanwijzingen/beperkingen van de fabrikant met betrekking tot het gebruik van autostoelen in jouw wagen!

Jammer, deze autostoel is niet geschikt voor jouw voertuig.

Redenen waarom de autostoel niet geschikt is, kunnen zijn :

 • Beperkte ruimte voor de autostoel
 • 3-punts gordel is te kort
 • Na bevestiging aan de Isofix-verbinding van de auto bedekt de stoel de gesp; een veilige bevestiging met de driepuntsgordel is niet meer gegarandeerd
 • De hoofdsteun van de wagen is niet afneembaar en voorkomt dat de autostoel correct geïnstalleerd wordt
 • De opbergvak in het voetengedeelte maakt de installatie van het product niet mogelijk met de steunpoot
1
2
3
4
5
6
7