Vertrouwen door veiligheid

We maken geen compromis als het over veiligheid gaat. Daarom is het beschermen van mensen top prioriteit bij RECARO. Onze oplossingen overstijgen geregeld de vereiste standaarden en maken indruk op luchtvaartmaatschappijen, ouders en professionals in de motorsport.

Het streven naar veiligheid voor onze consumenten doet ons zelfs de kleinste details bestuderen. Van de knap ontwikkelde kussens in de Pro Racer Ultima 1.0 racestoel tot de individueel verstelbare eigenschappen in onze autostoelen voor kinderen.

In 2014 gaf de Duitse vereniging voor de bescherming van de consument Stiftung Warentest aan de RECARO Privia autostoel voor Groep 0+ de score 1.3 - dit is de beste score die ooit gegeven werd aan een autostoel.

De RECARO Guardia is de opvolger van de beste kinderschelp die ooit gemaakt is. 

 

Onze autostoelen zijn gebaseerd op een bewezen voorbeeld uit de natuur, ze omhullen en stabiliseren het menselijke lichaam zoals een beschermende cocoon - voor extra steun met buitengewoon comfort.

We verbeteren constant onze oplossingen, die al tientallen jaren geprobeerd en getest worden. Onze expertise in de luchtvaart- en auto-industrie beïnvloedt mee de ontwikkeling van onze veiligheidsproducten voor kinderen.

We waarderen eenvoudige handelingen en intuïtieve ingrepen. Dit verzekert dat je onze producten correct gebruikt en dat je je volledig veilig kan voelen - of je nu op een vlucht naar een vakantiebestemming bent, op wandel met je kinderen of op je dagelijkse route naar het werk.

Elke werknemer en elke afdeling bij RECARO is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid ten opzicht van jouw veiligheid in alles wat hij doet.

Dit is veiligheid die je kan vertrouwen.


Kwaliteit

RECARO verricht al meer dan 100 jaar baanbrekend werk. Traditioneel anders, fundamenteel vernieuwend en altijd beter.

Meer weten

Vernuftig Design

Vernuftig Design betekent meer dan enkel er mooi uitzien. Het is de onscheidbare combinatie van functionaliteit, ergonomie en esthetiek.

Meer weten