Vertrouwen door kwaliteit

RECARO verricht al meer dan 100 jaar baanbrekend werk. Traditioneel anders, fundamenteel vernieuwend en altijd beter. In zitjes creëren we oplossingen die je meer bieden. Meer energie, meer comfort en meer veiligheid. 

Binnen de verschillende business departementen vertrouwen consumenten op de befaamde kwaliteit van RECARO. Deze reputatie maakt ons fier. En het is een belofte die komt met een verplichting.

We gebruiken enkel de beste materialen. Van een fijn lederen bekleding tot uiterst licht carbon tot speciaal ontwikkeld schuim. Onze designers, ingenieurs en productiespecialisten gebruiken deze materialen om premium zitjes te ontwikkelen.

Daardoor vertrouwen toonaangevende premium autofabrikanten aan RECARO hun extra opties toe. In sommige lijnen voor sportieve modellen, worden de begeerde high-end zitjes zelfs de standaard.

 

Voor ons betekent kwaliteit duurzaamheid. Als wereldbedrijf zijn we ons steeds bewust van onze ethische en sociale verantwoordelijkheden. Daarom beheren we de middelen en produceren we zo efficiënt mogelijk. Om economische en milieudoelstellingen in harmonie te houden. 

Dit is Kwaliteit die vertrouwen aanwakkert.


Vernuftig Design

Vernuftig Design betekent meer dan enkel er mooi uitzien. Het is de onscheidbare combinatie van functionaliteit, ergonomie en esthetiek.

Meer weten

Veiligheid

We maken geen compromis als het over veiligheid gaat. Daarom is het beschermen van mensen top prioriteit bij RECARO.

Meer weten