Enthousiasme door
Vernuftig Design

Vernuftig Design betekent meer dan enkel er mooi uitzien. Het is de onscheidbare combinatie van functionaliteit, ergonomie en esthetiek. De eenvoudige werking van ons product is even belangrijk als ons gestroomlijnd, premium design. Voor het beste ergonomische comfort op elk niveau.

RECARO betekent innovaties die het leven eenvoudiger maken. Bijvoorbeeld, een draaifunctie op de autostoel zodat je rug niet overspannen raakt wanneer je je kindje in de auto laadt. Een hoog literatuurvak in de vliegtuigstoel waardoor je meer beenruimte hebt en het eenvoudiger is om een magazine te nemen. En het slimme Flex Seat concept waardoor de afstand tussen de rijen zitjes kan vergroot worden als de vlucht niet volledig vol zit.

Crystal Cabin Award

De RECARO Flex Seat werd bekroond in april 2017.

Onze baanbrekende oplossingen krijgen geregeld prijzen voor hun Vernuftig Design, slimme extra functies, en uitstekende veiligheid. Het RECARO Flex Seat concept bijvoorbeeld, won de 'Crystal Cabin Award' in de categorie 'Passenger Comfort Hardware' op de Aircraft Interiors Expo in Hamburg in april 2017.

Ons succes motiveert ons. Onze tevreden consumenten bewijzen dat we op het juiste spoor zitten. Daarom werken we elke dag aan nieuwe ideeën. Aan oplossingen die het dagelijkse leven eenvoudiger maken. Aan de kleinste details.

Dit is Vernuftig Design dat enthousiasme uitstraalt.


Kwaliteit

RECARO verricht al meer dan 100 jaar baanbrekend werk. Traditioneel anders, fundamenteel vernieuwend en altijd beter.

Meer weten

Veiligheid

We maken geen compromis als het over veiligheid gaat. Daarom is het beschermen van mensen top prioriteit bij RECARO.

Meer weten