Drie autostoelen aanbevolen door

STIFTUNG WARENTEST

 

Maar liefst drie RECARO producten kregen de beoordeling 'goed' tijdens de laatste tests van Stiftung Warentest en ADAC. De Guardia en Privia Evo autostoelen voor Groep 0+ en de Zero.1 Elite (i-Size) autostoel voor kinderen tot 105 cm groot, deden het panel versteld staan met hun veiligheid in geval van impact, gebruik, ergonomische eigenschappen en kleine hoeveelheid gevaarlijke materialen. 

RECARO Guardia

De Guardia autostoel kreeg de beoordeling ‘goed’ (1.8). Hij weegt 3,9 kg (8.6 lbs.) en is hiermee één van de lichtste in zijn categorie. Maximale veiligheid is verzekerd, onder andere dankzij het gepatenteerde Hero veiligheidssysteem, dat voorkomt dat de veiligheidsgordel van de schouder glijdt of draait. De experten bij RECARO legden ook een grote nadruk op de ergonomie van het design van de autostoel voor Groep 0+. Voor pasgeborenen is er een verkleinkussen inbegrepen, zodat het kindje kan neerliggen, wat ergonomischer is voor de rug.

Naar de RECARO Guardia

RECARO Privia Evo

De Privia Evo autostoel kreeg ook de beoordeling ‘goed’ (1.8) en is met slechts 3,9 kg (8.6 lbs.) echt licht. Naast een geïntegreerde zonnekap biedt de Privia Evo bewezen RECARO comfort en veiligheidskenmerken.

Naar de RECARO Privia Evo

RECARO Zero.1 Elite

De wereldpremière Zero.1 Elite (i-Size) kreeg de beoordeling ‘goed’ (2.5). Met deze autostoel die tegen de rijrichting in geïnstalleerd wordt, heeft RECARO voor het eerst wereldwijd twee producten in één geïntroduceerd. De combinatie van een autostoel voor Groep 0+ en een daaropvolgende autostoel, kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot je kindje 105 cm groot is. De 360° draaiende functie van de autostoel speelt hier een centrale rol : met een eenvoudige handbeweging kan de autostoel naar de deur gedraaid worden, zodat het kindje comfortabel met de autostoel voor Groep 0+ in de auto kan geplaatst of eruit genomen kan worden.

Naar de RECARO Zero.1 Elite