Productinformatie

Hier kan je belangrijke bijkomende informatie vinden over je RECARO autostoel en wandelwagen.

Is mijn kindje goed beveiligd in de wagen?

Of je nu op korte uitstap gaat naar de supermarkt, of je maakt een lange reis tijdens de vakantie, kinderen moeten bij wet verplicht in een autostoel zitten tot ze 12 jaar zijn of 150 cm groot. Een ruim gamma producten is beschikbaar. Maar welke autostoel is de juiste? Wat moet je overwegen? Wij zijn hier om je te helpen om de juiste autostoel te vinden en de belangrijkste technische eigenschappen uit te leggen.

 

De nieuwe standaard voor autostoelen

i-Size

i-Size is de eerste fase van een nieuwe standaard voor autostoelen. Het doel van deze wetgeving is om het voor ouders eenvoudiger te maken om een geschikte autostoel te kiezen. De nieuwe ECE R129 standaard zal parallel aangewend worden met de huidige ECE R44 standaard voor een overgangsperiode van minimum 5 jaar. 

Meer weten

ECE Groepen

 

Wat staat er op een ECE label

 

Meer weten

Sinds meer dan 100 jaar

Veiligheid voor kinderen van alle maten

Ons doel is om nieuwe veiligheidssystemen voor kinderen te ontwikkelen, die de nieuwe standaard zetten in termen van veiligheid, comfort en design. Onze in huis gevestigde 'crash test'-faciliteit maakt een integraal deel uit van dit ontwikkelingswerk. Lang voordat serieproductie begint, ondergaat elk product strenge tests.

Belangrijke informatie

ZERO.1 en ZERO.1 ELITE

Zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing, moet bij de installatie van een autostoel met Isofix connectoren steeds een 'klik' te horen zijn bij elk van de connectoren. Vervolgens moet de bevestiging nagekeken worden door aan beide zijden van de autostoel te trekken.

Belangrijke informatie

OPTIAFIX

Moest je, op eender welk moment, een mankement of schade opmerken aan je autostoel, stop dan onmiddellijk het gebruik ervan en contacteer je verdeler of ons verkoop- en dienstencenter.